Bezobložkové stavební pouzdro - čisté linie!

Posuvné dveře s bezobložkovými stavebními pouzdry uspokojí požadavky každého interiéru – ať už se jedná o luxusní interiér, moderní nekomplikovaný byt nebo třeba i hravý dětský pokoj. Jsou elegantní, rafinovaně krásné a mají v sobě vtip!

Současné moderní trendy velí jasně a bytoví architekti bojují za krásu čistých linií. To, že „méně je více“ už věděly mnohé generace před námi, nyní se ale tato „lidová moudrost“ stále více dostává až do našich obývacích pokojů, kuchyní, ložnic a koupelen. Minimalismus je styl založený především na funkčnosti, až by se laikovi mohlo zdát, že zde žádný design v podstatě není. Ale právě ony zcela čisté linie, jednoduchost oproštěná od komplikovaných křivek a složitých ozdob a rafinovaně skryté funkční prvky jsou onou krásou, která nabízí moderním interiérům možnost se nadechnout. Volnost – přesně tento pocit zažijete v designově čistém interiéru. 

bezobložkové pouzdro 2

Posuvné dveře s bezobložkovými stavebními pouzdry dají vašemu interiéru možnost se nadechnout!

Právě funkčnost spojená s elegancí a krásou by se dala označit za definiční prvek moderního designu. V tomto duchu jsou zařizovány i moderní byty – s lehkostí, ale zároveň také s ohledem i na ten nejmenší detail. Zařídit tedy zcela jednoduchý minimalistický interiér rozhodně nemusí být až tak jednoduché. Vyžaduje to rozhodně jistou dávku nadhledu a rafinovanosti. 

Bezobložková stavební pouzdra pro posuvné dveře splňují veškeré požadavky takového moderního bydlení. Samotné posuvné dveře jsou velmi chytrým prvkem, který ozvláštní interiér, zároveň ale vyřeší i všechny jeho případné problémy. Přeci jen ne každý moderní byt či dům si může dovolit plýtvat prostorem, právě naopak – s pomocí různých rafinovaných interiérových hříček se snažíme ušetřit každý centimetr. 

bezobložkové pouzdro 1

Posuvné dveře, kterých je na trhu celá škála, dodávají i tomu nejmenšímu prostoru volnost. Proto je třeba se i při jejich výběru držet minimalistického stylu. I zdánlivě „nevinné“ dveřní zárubně mohou celý interiér „uzemnit“. Pro takové případy jsou ideálním řešením bezobložková stavební pouzdra. Možná si zpočátku dveře v obývacím pokoji spletete se skříní, možná je také chvíli nebudete moci najít – to je samozřejmě trochu nadsázka. Pravdou ale je, že se vám rozhodně nikdy nestane, že byste při otevírání dveří do úzké bytové chodbičky narazili do dveří od ložnice. 

Bezobložková stavební pouzdra nabízíme pro posuvná dveře o výšce 197 do 270 cm a šířce od 60 do 150 cm 

Bezobložková stavební pouzdra, jak do zdiva, tak do sádrokartonu, nabízíme k jednokřídlým posuvným dveřím o standardní výšce 197 cm a šířce od 60 do 120 cm. Samotné dveře přitom mohou být plná (celodřevěná), poloprosklená i prosklená – záleží jen na osobním vkusu.

Zabudování stavebního pouzdra probíhá již ve fázi hrubé stavby, je proto třeba jeho výběr nepodcenit. Dveře v domácnosti přeci jen neměníte tak často jako opotřebované kuchyňské utěrky nebo sedáky na jídelních židlích. Jedná se o investici na desetiletí – tomu odpovídá i záruka, která je i u bezobložkových stavebních pouzder pro posuvné dveře samozřejmostí. 

syntesis-line-dvoukridle

Dveře, které při otevření jako kouzlem doslova „zmizí“, představují kýženou úlevu pro moderní bydlení, které často přímo trpí kombinacemi stylů a dekorativních prvků. Posuvné dveře s bezobložkovým stavebním pouzdrem tak uspokojí požadavky každého zákazníka. Hodí se do velmi luxusních interiérů, kde nekonkurují nákladným designovým pokladům zbytečným ohraničením prostoru zárubněmi, stejně tak ale vkusně doplní i moderní nekomplikovaný byt, jehož majitelé dávají přednost vzdušnějšímu prostoru před uzemněnou klasikou. Vhodnou alternativu klasických dveří ale mohou představovat například i do dětského pokoje, kde svojí jednoduchostí dávají možnost vyniknout hravému světu barev a hraček. Posuvné dveře s bezobložkovými pouzdry vás zkrátka nikdy nepřestanou nudit.

OBJEDNAT