Stavební pouzdro ECLISSE - Itálie u Vás doma!

Stavební pouzdra ECLISSE pro jednokřídlé dveře 

Posuvné dveře jsou interiérovým hitem současnosti. Stavební pouzdra ECLISSE nabízí uživatelům maximální komfort – jsou spolehlivá, odolná, nabízí snadnou instalaci a výrobce na ně poskytuje dvanáctiletou záruku. 

Posuvné dveře jsou v současnosti jedním z nejoblíbenějších řešení dveří v interiéru. Často se potýkáme s nedostatkem prostoru. Oproti klasickým otočným dveřím ušetří ty posuvné až 2 m2. Ve chvíli, kdy doma posouváte skříň o centimetry, abyste do rohu dětského pokoje vtěsnali postel, se hodí i sebemenší prostor, natož celé metry.

bezobložkové pouzdro 2

Posuvné dveře jsou tiché i bezbariérové

Posuvné dveře nabízí skutečně elegantní řešení do moderní domácnosti. Když je otevřete, v podstatě „zmizí“ do stěny. Kromě toho, že mohou být tedy skoro „neviditelné“, jsou tiché a navíc i bezbariérové. V současné době je zároveň možné umístit na stěnu, do které se dveře zasouvají, i ovládání, což ocení nejen handicapovaní.

bezbariérove_eclisse  bezbarierova_stavebni_pouzdro

Stavební pouzdro lze do zdi či příčky umístit ve stádiu hrubé stavby i při další rekonstrukci

Základním typem posuvných dveří jsou dveře jednokřídlé. Nebyly by to ale posuvné dveře, kdyby se nezasouvaly do speciálního stavebního pouzdra. To je do stěny zabudované už ve stádiu hrubé stavby. V případě už existující příčky je třeba vytvořit hrubý stavební otvor. Otvor je nutné opatřit překladem. Stavební pouzdro lze přitom umístit jak do klasické zdi, tak do sádrokartonové příčky. Při výběru dveří ale toto hledisko zohledněte, stavební pouzdra se liší. Do stavebních pouzder ECLISSE jednokřídlé lze využít dveřní křídla všech tuzemských výrobců.

Stavební pouzdra jsou vyráběna z pozinkovaného plechu. Konstrukčně se skládají z několika částí – samotné kapsy, vodící kolejnice a dorazového dílu. Vodící kolejnice je nejčastěji umístěna v horní části pouzdra a umožňuje bezproblémový posuv dveří.

montáž pouzdra 2

Zabudování stavebního pouzdra zvládne i každý domácí kutil

Jak už bylo řečeno, stavební pouzdro ECLISSE lze zabudovat do interiéru ve stádiu hrubé stavby, ale i poté již do stávající příčky. Samotné zabudování samozřejmě lze přenechat odborníkům, s podrobným návodem od firmy ECLISSE ho ale s běžným vybavením zvládne každý domácí kutil. Stavební pouzdra jsou lehce sestavitelná a v průběhu životnosti spolehlivá.

Posuvné dveře jako moderní interiérový prvek nabízí každému možnost výběru z několika variant. I jednokřídlé dveře a pouzdra pro ně se dají pořídit v různých šířích. Nejužší stavební pouzdra ECLISSE jsou určena pro jednokřídlé dveře o šířce 60 cm, nejširší pro dveře více jak dvojnásobné – 150 cm. Výška dveřního křídla je standardní – 197 cm.

montáž stavebního pouzdra 5

Jednokřídlé posuvné dveře se hodí do každého interiéru, jejich jednoduchý design lichotí jak luxusnímu modernímu bydlení, s jehož minimalistickým stylem skvěle koresponduje, tak i prostoru, u kterého hrozí, že by mohl působit stísněně. Posuvné dveře se ale hodí i tam, kde by jiné řešení dveří narušilo celkový vzhled pokoje, třeba toho dětského, kde by klasické dveře příliš „uzemnily“ pohádkový svět vašich ratolestí.

Patentované „vychytávky“ stavebních pouzder pro posuvné dveře ECLISSE

Stavební pouzdra značky ECLISSE vynikají vysokou odolností a skvělým technickým řešením. Mnohé „vychytávky“ má firma patentované. Takovým šikovným zařízením je například odnímatelná kolejnice, která dovoluje bezproblémové nastavení koncového dorazu nebo dodatečnou instalaci příslušenství.

patenty_stavebni_pouzdra_eclisse_2

Při výběru posuvných dveří a stavebních pouzder mějte vysoké nároky. Investice do kvality se v tomto případě vyplatí. Kromě snadné instalace a údržby, o kterých už byla v souvislosti s pouzdry ECLISSE řeč, je důležitý pevná konstrukce, spolehlivost, odolnost a především i dlouhá životnost. Společnost ECLISSE na své výrobky poskytuje záruku na celých 12 let – je snad lepší důkaz kvality než skutečnost, že za ní stojí samotný výrobce?

OBJEDNAT_1